Біля школи у Львові знайшли снаряд

Біля школи у Львові знайшли снаряд

Біля школи у Львові знайшли снаряд Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Події
26 травня 2022 14:38

Біля школи у Сихівському районі знайшли небезпечний предмет – застарілий боєприпас. Це був артилерійський снаряд часів II Світової війни, піротехніки його вилучили та знищили.

Як повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС у Львівській області, 24 травня о 12:49 на лінію «101» надійшла інформація, що під час земляних робіт на території школи на вулиці Дністерський, 5 знайшли застарілий боєприпас.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Небезпечну знахідку виявили на відстані 11 м від будівлі та 70 м від дороги.На місці фахівці встановили, що це 76 мм артилерійський снаряд часів II Світової війни. Цього ж дня о 18:00 піротехніки вилучили та знищили снаряд.

У Головному управлінні ДСНС України у Львівській області нагадують, що боєприпаси часів ІІ Світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні.

Рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку необхідно терміново повідомити Службу порятунку за номером «101».

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах