Двоє львів’ян пограбували магазин на Володимира Великого

Двоє львів’ян пограбували магазин на Володимира Великого

Двоє львів’ян пограбували магазин на Володимира Великого Фото: lv.npu.gov.ua

Події
31 травня 2022 14:38

Двоє львів’ян пограбували магазин на вулиці Володимира Великого. Сума збитків становить близько 60 тисяч гривень. Тепер чоловікам загрожує до 8 років в’язниці.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, інформація про інцидент надійшла на лінію 102 близько 19:00 29 травня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Невідомі особи, підібравши ключ до вхідних дверей, проникли у приміщення магазину, розташованого на вулиці Володимира Великого у Львові, і викрали товар, комп’ютерну техніку та грошові кошти. Сума збитків – близько 60 тисяч гривень», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що до крадіжки причетні двоє раніше судимих львів’ян, віком 34 і 36 років. Чоловіків затримали, речові докази вилучили.

Слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні крадіжки. За скоєне львів’янам загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі. Невдовзі суд обере зловмисникам запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що в умовах воєнного стану передбачено максимальне покарання за крадіжки, грабежі, розбої, вимагання та мародерство.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах