Видавали за гуманітарну допомогу: львівські митники вилучили 15 тисяч електронних сигарет

Везли під виглядом гуманітарної допомоги: львівські митники вилучили 15 тисяч електронних сигарет

Везли під виглядом гуманітарної допомоги: львівські митники вилучили 15 тисяч електронних сигарет Фото: facebook.com/LVcustomsUA

Події
08 червня 2022 08:46

Напередодні, 7 червня, митники у пункт пропуску «Краківець - Корчова» вилучили майже 15 тисяч одноразових електронних сигарет, які намагались провезти разом з гуманітарною допомогою для Збройних Сил України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили в пресслужбі Львівської митниці, на в'їзд до України у пункт пропуску «Краківець - Корчова» прибули п’ять позашляховиків, які направлялися на адресу однієї з львівських благодійних організацій.

У документах, поданих для митного оформлення, значилось, що в цих транспортах везуть маскувальні сітки, каністри, продукти харчування та автомобільні  колеса.

Під час огляду цих автомобілів працівники Львівської митниці та прикордонники виявили 74 ящики одноразових електронних сигарет виробництва КНР, з маркуванням "ASOHU". Загальна кількість незадекларованого товару становила 14 800 одиниць.

Везли під виглядом гуманітарної допомоги: львівські митники вилучили 15 тисяч електронних сигаретВезли під виглядом гуманітарної допомоги: львівські митники вилучили 15 тисяч електронних сигарет Фото: facebook.com/LVcustomsUA

Наразі вирішують питання щодо документування виявлених фактів порушення митних правил при ввезенні гуманітарної допомоги для потреб Збройних Сил України.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах