Біля житлового будинку на Личакові знайшли боєприпаси

У Львові знайшли застарілі боєприпаси

У Львові знайшли застарілі боєприпаси Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Події
08 червня 2022 11:51

У Львові знайшли застарілі боєприпаси часів Першої Світової війни. В умовах сьогодення це яскравий приклад того, як довго українцям доведеться розміновувати свої території та натрапляти на такі неприємні знахідки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Небезпечні предмети виявили 7 червня о 11:14 на вулиці Генерала Грицая під час господарських робіт. Знахідки знаходились на відстані трьох метрів від житлового будинку.

«На місце події було направлено оперативну групу Львівського міського управління, працівники якої ідентифікували боєприпаси, як ручні гранати часів Першої Світової війни. Цього ж дня о 17:28 піротехнічною групою 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України застарілі боєприпаси вилучено та знищено встановленим порядком», — повідомили в ДСНС Львівщини.

Рятувальники зазначають, що боєприпаси часів ІІ Світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні.

Громадян закликають бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте Службу порятунку за номером «101».

Нагадаємо, біля школи у Сихівському районі знайшли небезпечний предмет – застарілий боєприпас. Це був артилерійський снаряд часів II Світової війни, піротехніки його вилучили та знищили.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах