В Італії затримали львівського кримінального авторитета Андрія Недзельського

В Італії затримали львівського кримінального авторитета Андрія Недзельського

В Італії затримали львівського кримінального авторитета Андрія Недзельського Фото: PrimeCrime

Події
10 червня 2022 07:59

В Італії затримали 47-річного кримінального авторитета Андрія Недзельського, відомого як «Нєдєля», або «Андрій Львівський».

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили на сайті журналістських розслідувань Dетектив INFO, «злодія у законі» затримали ще наприкінці березня, але відомо про це стало тільки тепер. Факт затримання авторитета, за інформацією журналістів, підтвердило два джерела.

 «Андрія Львівського» затримали минулого року у Болгарії. Тоді про це повідомили в українській поліції. Недзельського планували екстрадувати в Україну. Але суд у Болгарії арештував його, з можливістю виходу під заставу у сумі 1,5 мільйона гривень. Злодій скористався цією можливістю і заплатив гроші, але вийшовши на волю – зник.

Андрія Недзельського звинувачують у вбивстві кримінального авторитета Олександра Семенова на прізвисько «Кацап», яке сталося у 2009 році. Тоді Недзельського вже затримувала поліція, але через відсутність доказів його відпустили. Окрім убивства Семенова, «Нєдєлю» підозрюють у причетності до вбивства львівського бізнесмена Ігоря Кульчицького, що сталося у 2008 році.

У травні 2021 року Андрій Недзельський виявився у санкційному списку РНБО, яким обмежувалась діяльність понад 500 «злодіїв в законі».

Андрій Недзельський – родом зі Старого Самбора на Львівщині. У 2012 році він отримав статус «злодія в законі», незважаючи на те, що жодного разу не відбував тюремний термін. У тому ж році він став «смотрящим» за Києвом і зберігачем так званого «общака».

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах