В ДТП з п’яним водієм постраждав 21-річний львів’янин

В ДТП з п’яним водієм постраждав 21-річний львів’янин

В ДТП з п’яним водієм постраждав 21-річний львів’янин Фото: lv.npu.gov.ua

Події
11 червня 2022 11:29

У селі Шоломия Львівського району п’яний водій «BMW» спричинив ДТП –в’їхав у автомобіль «ВАЗ». Внаслідок аварії травмувався водій легковика, 21-річний львів’янин. Інцидент стався напередодні, 10 червня, близько 13:50 на автодорозі «Мукачево-Івано-Франківськ-Рогатин-Львів».

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, 21-річний мешканець Коломиї Івано-Франківської області за кермом «BMW» в’їхав у «ВАЗ 2101», яким керував 21-річний львів’янин.

На момент зіткнення водій BMW був нетверезим. Внаслідок ДТП водія «ВАЗ» із травмами госпіталізували в лікарню.

В ДТП з п’яним водієм постраждав 21-річний львів’янинВ ДТП з п’яним водієм постраждав 21-річний львів’янин Фото: lv.npu.gov.ua

В ДТП з п’яним водієм постраждав 21-річний львів’янинВ ДТП з п’яним водієм постраждав 21-річний львів’янин Фото: lv.npu.gov.ua

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. За скоєне чоловіку загрожує до 3 років в’язниці з позбавленням права керувати транспортом терміном від 3 до 5 років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 9 червня, близько 18:00 на блокпості у Волинській області поліція затримала п'яного 61-річного львів’янина за кермом авто. Чоловік не захотів проходити алкотест, натомість запропонував правоохоронцям тисячу гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах