В ДТП на Тернопільщині загинула 69-річна львів’янка

В ДТП на Тернопільщині загинула 69-річна львів’янка

В ДТП на Тернопільщині загинула 69-річна львів’янка Фото: tp.npu.gov.ua

Події
14 червня 2022 15:53

У ДТП біля Чорткова на Тернопільщині загинула 69-річна львів’янка. Ще п’ятеро людей отримали травми. Аварія сталась напередодні, 13 червня, близько 14:00 на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області, водій автомобіля ЗАЗ Таврія, мешканець Львова, повертаючи ліворуч, врізався в авто Ford Focus.

Пасажирка Таврії, 69-річна львів'янка, загинула на місці аварії. Водій та ще троє пасажирів цієї автівки отримали тілесні ушкодження. Також у аварії травмувався водій Ford.

В ДТП на Тернопільщині загинула 69-річна львів’янкаВ ДТП на Тернопільщині загинула 69-річна львів’янка Фото: tp.npu.gov.ua

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть). Санкція статті передбачає від 3 до 8 років ув'язнення.

Нагадаємо, поблизу села Воля-Баранецька Самбірського району автомобіль злетів у кювет. Внаслідок інциденту постраждали троє людей, їх госпіталізували до лікарні. ДТП сталась 13 червня близько 11:30 на автодорозі «Мостиська-Самбір».

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах