У Львові відкрили центр підтримки вимушено переміщених осіб – які послуги пропонують

У Львові відкрили центр підтримки вимушено переміщених осіб – які послуги пропонують.

У Львові відкрили центр підтримки вимушено переміщених осіб – які послуги пропонують. Фото: city-adm.lviv.ua.

Події
15 червня 2022 15:20

У Львові на вулиці Костя Левицького, 67 запрацював міський центр підтримки вимушено переміщених осіб. Тут переселенці можуть отримати допомогу й консультації фахівців із різних сфер життя: помешкання й соціальна підтримка, пошук роботи, освіта і дозвілля, медицина, відновлення документів, домашні улюбленці тощо.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Львові відкрили центр підтримки вимушено переміщених осіб – які послуги пропонують.У Львові відкрили центр підтримки вимушено переміщених осіб – які послуги пропонують. Фото: city-adm.lviv.ua.

Центр відкрили на базі ЦНАП у приміщенні Личаківської районної адміністрації (вулиця Костя Левицького, 67). Це зручна локація з точки зору розташування – центральна частина міста, а також тут, окрім райадміністрації, є ЦНАП, відділення Пенсійного фонду та інших структур. У центрі працює 5 координаторів.

«Кому потрібна допомога з подачею документів – приходьте. Потрібна психологічна підтримка чи розмова з людьми, які перебувають у схожій ситуації, – приходьте. Якщо є труднощі з адаптацією в місті і непорозуміння з різними структурами – приходьте. Зараз ми акумулювали ті речі, які найбільш затребувані, але згодом спектр послуг будемо збільшувати», - зазначила директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Центр підтримки працює за таким графіком: понеділок-четвер – з 9.00 до 18.00, п’ятниця – з 9.00 до 16.00 (без обідньої перерви).

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах