Через пункт пропуску "Краковець-Корчова" з України до Польщі не пропускають автобуси – що сталося

Через пункт пропуску "Краковець-Корчова" з України до Польщі не пропускають автобуси – що сталося.

Через пункт пропуску "Краковець-Корчова" з України до Польщі не пропускають автобуси – що сталося. Фото: tvoemisto.tv/DAREK DELMANOWICZ

Події
19 червня 2022 08:55

З неділі, 19 червня, через пункт пропуску «Краковець-Корчова» тимчасово не дозволятимуть виїзд пасажирських автобусів з України до Польщі. В Україну транспорт заїжджатиме без змін. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Звертаємося до міжнародних пасажирських перевізників та громадян з проханням скоригувати свої графіки/маршрути руху та для перетину українсько-польського кордону на виїзд з України обрати інший пункт пропуску – «Грушів-Будомєж», «Шегині-Медика» або «Рава-Руська-Гребенне», – йдеться у повідомленні.

Таке обмеження запровадили через модернізацію пункту пропуску в межах проєкту «Відкритий кордон». Роботи планують завершити орієнтовно через місяць.

Нагадаємо, Україна та Польща в межах проєкту «Відкритий кордон» домовилися збільшити пропускну спроможність на ПП «Краковець-Корчова» щонайменше на 50%. У межах проєкту також планують повністю побудувати нові та модернізувати наявні пункти пропуску на західних кордонах.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах