22-річна львів’янка організувала схему переправи ухилянтів за кордон

22-річна львів’янка організувала схему переправи ухилянтів за кордон

22-річна львів’янка організувала схему переправи ухилянтів за кордон Фото: facebook.com/ssu.lviv

Події
21 червня 2022 11:24

22-річна львів’янка організувала схему переправи ухилянтів за кордон. Свої послуги з виготовлення потрібних документів вона оцінила у 1800 євро.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у вівторок, 21 червня, в Службі безпеки України у Львівській області, протиправну діяльність організувала 22-річна громадянка України. За гроші вона обіцяла «документи», які дають змогу безперешкодно перетнути державний кордон. За це вона брала 1800 євро.

22-річна львів’янка організувала схему переправи ухилянтів за кордон22-річна львів’янка організувала схему переправи ухилянтів за кордон Фото: facebook.com/ssu.lviv

Під час обшуків у дічини правоохоронці знайшли докази, які підтверджують її незаконні дії. Зараз встановлюють усіх осіб причетних до цієї схеми.

За словами речниця Служби безпеки України на Львівщині Роксолани Яворської, організаторкою схеми втечі ухилянтів за кордон виявилася 22-річна львів’янка, повідомляє zaxid.net. Її викрили минулими вихіними та вже повідомили про підозру за незаконне переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 ККУ). Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах