У Дрогобицькому районі зарізали 31-річного харків’янина і вивезли його труп у ліс

У Дрогобицькому районі зарізали 31-річного харків’янина і вивезли його труп у ліс

У Дрогобицькому районі зарізали 31-річного харків’янина і вивезли його труп у ліс Фото: lv.npu.gov.ua

Події
29 червня 2022 14:04

У лісовому масиві в селі Станиля Дрогобицького району знайшли труп чоловіка з ознаками насильницької смерті. Загиблим виявився 31-річний переселенець з Харкова. Його вбили під час конфлікту, а тоді тіло відвезли у ліс.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, 26 червня близько 10:00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків про труп у лісі.

Поліцейські встановили особу загиблого – ним виявився 31-річний харків’янин. На тілі загиблого виявили сліди насильницької смерті – ножове поранення в ділянці грудей. Саме воно стало причиною смерті чоловіка.

Завдяки відео з камер спостереження правоохоронці упродовж доби встановили, що до скоєння злочину причетний 50-річний житель Трускавця.

«Вночі 26 червня, під час розпивання спиртного, між чоловіками виник конфлікт під час якого зловмисник завдав жертві удару ножем у груди. Переконавшись, що чоловік мертвий, підозрюваний завантажив його тіло у свій автомобіль та вивіз у лісопосадку, розташовану в селі Станиля, після чого поїхав додому», – встановили поліцейські Львівщини.  

Нападника уже затримали, за рішенням суду він перебуває під вартою. Досудове розслідування триває. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру в умисному вбивстві. Чоловіку загрожує від 7 до 15 років в’язниці.

Нагадаємо, у Самбірському районі Львівщини 57-річний мисливець під час незаконного полювання випадково вбив 35-річного чоловіка, який вночі вирішив прогулятись у лісі. За вбивство з необережності мисливцю може загрожувати до 5 років в’язниці.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах