Вбивцю дрогобицького таксиста Юрія Новосада визнали неосудним

Вбивцю дрогобицького таксиста Юрія Новосада визнали неосудним

Вбивцю дрогобицького таксиста Юрія Новосада визнали неосудним Фото: lv.npu.gov.ua

Події
30 червня 2022 16:38

Вбивцю дрогобицького таксиста Юрія Новосада, якого знайшли мертвим в автомобілі на місцевому цвинтарі більше року тому, суд визнав неосудним. 60-річного Богдана Петрова відправили на примусове лікування до психлікарні. Відповідне рішення ухвалив 27 червня Дрогобицький міськрайонний суд.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Згідно з матеріалами справи, у березні 2021 року таксист Юрій Новосад підвозив 60-річного уродженця Дрогобича, а зараз громадянина Росії Богдана Петрова на місцеве кладовище в Дрогобичі на могилу його батька. В автомобілі пасажир напав на таксиста, завдав йому численні удари ножем у голову та шию, внаслідок чого водій помер. Богдан Петров пояснив свій вчинок помстою нібито за причетність таксиста до смерті його брата у 2018 році. Після скоєння вбивства нападник втік і переховувався у квартирі своєї матері, де його затримали правоохоронці.

Під час слідства Богдану Петрову провели судово-психіатричну експертизу, яка визнала його неосудним. На основі експертизи Дрогобицький міськрайонний суд відправив підсудного на примусове лікування до психлікарні. Також суд вирішив стягнути на користь дружини та доньки потерпілого 2 мільйони гривень компенсації за моральну шкоду, повідомляє zaxid.net.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах