Помер колишній начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія

Помер колишній начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія

Помер колишній начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія Фото: nta.ua

Події
02 липня 2022 13:26

Сьогодні, 2 липня, помер колишній начальник Головного управління міліції Львівщини Дмитро Загарія. Чоловіку було 64 роки. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

«Мешканці Львівщини пам’ятатимуть його як добру та чуйну людину, колеги по роботі - як принципового керівника, фахівця у своїй справі. Більшу частину свого життя Дмитро Дмитрович віддав служінню людям - охороні прав та свобод громадян. Висловлюємо щирі та глибокі співчуття родині Дмитра Дмитровича. Світла пам’ять!», - йдеться в повідомленні.

Помер колишній начальник міліції Львівщини Дмитро ЗагаріяПомер колишній начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як пише Zaxid.net, полковник міліції Дмитро Загарія очолював Головне управління МВС України у Львівській області у 2014-2016 роках. Він став першим, кого призначили на цю посаду після Євромайдану на основі конкурсу та громадської люстрації. Раніше був заступником начальника обласної міліції Львівщини у 2002-2005 роках. У 90-х працював у Київському райвідділі міліції та довший час в карному розшуку.

Дмитро Загарія часто відвідував бійців батальйону міліції особливого призначення «Львів» у зоні бойових дій на Донбасі. У лютому 2015 року під час такої поїздки автомобіль, у якому їхав Дмитро Загарія, підірвався на фугасі біля Дебальцевого. Внаслідок вибуху Загарія, а також командир батальйону спеціального призначення МВС «Львів» Ігор Вольський отримали поранення.

У грудні 2016 року Дмитро Загарія подав у відставку з посади начальника обласної міліції.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах