Трамваї не їдуть, автомобілі пливуть: Львів ліквідовує наслідки негоди

Трамваї не їдуть, автомобілі пливуть: Львів ліквідовує наслідки негоди.

Трамваї не їдуть, автомобілі пливуть: Львів ліквідовує наслідки негоди. Фото: скріншот із відео t.me/lvivych_news

Події
06 липня 2022 09:45

Потужна злива, яка прокотилася Львовом увечері 5 липня, завдала місту суттєвих збитків. Підтоплення, повалені дерева, пошкоджені покрівлі й автомобілі – комунальники нині мають багато роботи. Про це повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Трамваї не їдуть, автомобілі пливуть: Львів ліквідовує наслідки негоди фото 1Трамваї не їдуть, автомобілі пливуть: Львів ліквідовує наслідки негоди фото 1

Галицький район

Як розповіла Ірина Маруняк, у Галицькому районі Львова частково пошкодило дев'ять покрівель (вул. Куліша,12, вул. Куліша,15, вул. Вітовського,16, вул. Бандери,2, вул. Війтовича,12, вул. Грушевського,7, вул. Чайковського,13, вул. Тарнавського,108, вул. Гонти,8). Також зафіксували підтоплення на Джерельній, а у парку Цитадель повалило дерева.

Франківський район

У Франківському районі негода частково пошкодила сім покрівель (вул. Наукова, 28, вул. Наукова, 86, вул. В. Великого, 63, вул. Симоненка, 10, вул. Коновальця, 97, вул. Єфремова, 24, вул. Сарʼяна, 3). Також зафіксували підтоплення на вул. Сахарова, а на вул. Горбачевського, 19 впала гілка.

Шевченківський район

У Шевченківському районі частково пошкоджені дві покрівлі – на вул. Лінкольна, 39 та вул. Ветеранів, 6, та підтопило перехрестя вулиць Липинського – Хмельницького, а також вул. Торф’яну. Також внаслідок негоди пошкоджено близько 10 автомобілів та 70 метрів квадратних дорожнього покриття.

Сихівський район

У Сихівському районі теж зафіксували незначне підтоплення на перехресті вулиць Зелена – Луганська, у Личаківському – підтоплення на вул. Кукурудзяній, а у Залізничному районі – на вул. Виговській (біля ТРЦ Південний).

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах