Загроза ракетного удару і замінування вокзалу: як минула доба у Львівській області

Загроза ракетного удару і замінування вокзалу: як минула доба у Львівській області

Загроза ракетного удару і замінування вокзалу: як минула доба у Львівській області Фото: inlviv.in.ua

Події
12 липня 2022 10:31

Протягом доби на Львівщині один раз лунала сирена, яка сповіщала про повітряну загрозу. Також, через повідомлення про замінування вокзалу, правоохоронці проводили перевірку на наявність вибухівки. На Львівщину продовжують евакуйовувати українців із зон бойових дій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький розповів про головне за добу, що потрібно знати жителям Львівщини.

Повітряна тривога

Сирена один раз сповіщала про повітряну тривогу. Була загроза ракетного удару з акваторії Чорного моря. "Небезпека не справдилась. На Львівщині все спокійно", – зазначив Максим Козицький.

Замінування вокзалу

Поліцію Львівщини повідомили про замінування Головного залізничного вокзалу Львова. Правоохоронці евакуювали людей і обстежили приміщення вокзалу та прилеглу територію і вибухонебезпечних предметів не виявили. Ця подія не спричинила затримки руху потягів.

Евакуація українців із зон бойових дій

Двома евакуаційними потягами у Львів приїхали ще 150 людей. Вимушено переміщені українці мають можливість безкоштовно взяти у Львові одяг, взуття, засоби гігієни і навіть подекуди продукти. Для цього волонтери організували гуманітарні штаби та переобладнали різні приміщення, які раніше були, наприклад, магазинами.

Ситуація на кордоні

З України через західний кордон вибули 36 тисяч людей. Натомість повернулися майже 38 тисяч українців. До Перемишля зі Львівщини вирушили 835 осіб. 

Робота поліції

Поліція області прийняла 1350 викликів щодо підозрілих людей та об‘єктів. Також поліцейські закликають: не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. Коли чуєте сирену, зберігайте спокій та йдіть в укриття.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах