На Львівщині суд покарав призовника за ігнорування повістки

На Львівщині суд покарав призовника за ігнорування повістки

На Львівщині суд покарав призовника за ігнорування повістки Фото: Depositphotos

Події
12 липня 2022 11:58

На Львівщині суд покарав військовозобовʼязаного чоловіка за ігнорування повістки з військкомату. Самбірський міськрайонний суд призначив мешканцю села Бісковичі за ухилення від мобілізації один рік іспитового терміну.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Валер’ян Ридзак є приватним підприємцем і займається торгівлею автозапчастинами. 25 березня він отримав повістку про явку на загальну мобілізацію до Самбірського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Валер’ян Ридзак мав прийти 28 березня, однак проігнорував повістку, таким чином ухилився від призову на військову службу. 17 травня Валер’ян Ридзак відмовився від проходження військово-лікарської комісії при Самбірському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, повідомляє zaxid.net.

19 травня Валер’ян Ридзак уклав угоду про визнання винуватості з прокурором Самбірської окружної прокуратури Василем Якимівим. Згідно з цією угодою, обидві сторони погодились на покарання для Валер’яна Ридзака у вигляді одного року іспитового терміну.

Суддя Самбірського міськрайсуду затвердила цю угоду на засіданні 6 липня. Так, протягом року Валер’ян Ридзак має періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання. Якщо протягом цього періоду Валер’ян Ридзак вчинить правопорушення, то отримає реальний термін.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах