Суд покарав росіянина за вербування львів'янок до проституції за кордоном

Суд покарав росіянина за вербування львів'янок до проституції за кордоном

Суд покарав росіянина за вербування львів'янок до проституції за кордоном Фото: pexels.com/uk-ua/@postiglioni/

Події
01 серпня 2022 08:09

У Львові суд виніс вирок сутенеру Андрію Супрунову, який намагався вивезти трьох жінок в Китай для проституції. Йому призначили два роки умовного терміну.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як ідеться у матеріалах справи, уродженець Росії Андрій Супрунов у 2018 році організував у Львові залучення українок до роботи повіями в Китайській народній республіці. Разом зі спільником він шукав жінок, які опинились в скрутних життєвих обставинах та погодилися б надавати сексуальні послуги за гроші, повідомляє zaxid.net.

Вони завербували двох жінок у Львові із малозабезпечених сімей до роботи повіями в Китаї. За ці послуги їм обіцяли по 5-7 тисяч доларів США за місяць.

У червні 2018 року сутенер намагався вивезти трьох жінок на роботу повіями в КНР. Спершу вони мали прилетіла з Києва в Алмати, де пересісти на рейс в Гонконг. Сутенера затримали під час перетину кордону в аеропорту Борисполя.

В суді Андрій Супрунов заявив, що свою провину визнає і у вчиненому розкаюється. 27 липня суддя Галицького районного суду визнав його винним та призначив йому 5 років позбавлення волі. Водночас, суд звільнив його від відбування покарання, замінивши вирок на два роки іспитового терміну. Цей вирок можна оскаржити в апеляційному суді.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах