Евакуація поранених та виїзд за кордон: що сталося у Львівській області протягом доби

Евакуація поранених і ситуація на кордоні: що сталося у Львівській області протягом доби

Евакуація поранених і ситуація на кордоні: що сталося у Львівській області протягом доби Фото: facebook.com/kozytskyy.maksym.official

Події
07 серпня 2022 09:58

У Львові та області протягом доби не було сповіщень про повітряну тривогу. Водночас до Львова продовжується евакуація українців із зон активних бойових дій.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

«Сповіщень про повітряну тривогу не було», – сказав очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

У Львові знову доступна онлайн-карта укриттів. У мерії відновили доступ до інтерактивної мапи для мешканців Львівської міської територіальної громади. 

Евакуація українців

Двома евакуаційними потягами у Львів прибули ще 238 осіб. З Донецької та Дніпропетровської областей у два медзаклади Львівщини евакуювали ще 15 пацієнтів. Усі – повнолітні. Стан людей – важкий та середньої важкості. Чотирма потягами у Перемишль зі Львівщини вирушили 775 людей.

Відкриття банку молока

У Львівській обласній клінічній лікарні відкрили другий в Україні Банк грудного молока (перший працює у Києві). Таке вигодовування допомагає рятувати життя поспішайок, матері яких з певних причин не мають грудного молока, і запобігає розвитку у немовлят важких станів.

Ситуація на кордоні

Пункти пропуску у Львівській області на виїзд перетнули 20 тисяч 471 особа. На в'їзд – 22 тисячі 106 людей, з них – 20 тисяч 842 українці.

Робота поліції

За добу поліція області опрацювала 1631 звернення щодо підозрілих людей та об‘єктів.

Штормове попередження у Львові

У неділю, 7 серпня, у Львові та області оголосили штормове попередження. Синоптики прогнозують грози, подекуди шквали і град.  

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах