На Самбірщині троє чоловіків викрадали пальне з нафтопроводу

На Самбірщині троє чоловіків викрадали паливо з нафтопроводу

На Самбірщині троє чоловіків викрадали паливо з нафтопроводу Фото: lv.npu.gov.ua

Події
08 серпня 2022 16:11

Львівські поліцейські викрили групу злочинців, які викрадали пальне з нафтопроводу. Паливо чоловіки використовували для власних потреб та продавали близькому оточенню.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

За даними поліцейських, до якого складу входило троє мешканців Самбірського району. Зловмисники зробили врізку у нафтопроводі, а резервуар для зберігання пального закопали у лісі неподалік від нафтопроводу.

На Самбірщині троє чоловіків викрадали паливо з нафтопроводуНа Самбірщині троє чоловіків викрадали паливо з нафтопроводу Фото: lv.npu.gov.ua

«На «справу» виходили, як правило, вночі. Після наповнення резервуара дизпаливо  переливали у пластикові бочки та перевозили мікроавтобусом до місця свого приживання. За один «вихід» могли викрасти до двох тонн дизельного палива», – повідомили у поліції Львівщини.

Вночі з 6 на 7 серпня поліцейські затримали одного з фігурантів під час чергової крадіжки пального з нафтопроводу. Чоловік встиг наповнити резервуар двома тоннами дизпалива.

Сьогодні, 8 серпня, затриманому повідомили про підозру. Після проведення процесуальних заходів вирішуватиметься питання про повідомлення підозри його спільникам.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах