Внаслідок ДТП біля Червонограда через п'яного водія госпіталізували шістьох людей

Внаслідок ДТП біля Червонограда через п'яного водія госпіталізували шістьох людей

Внаслідок ДТП біля Червонограда через п'яного водія госпіталізували шістьох людей Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Події
09 серпня 2022 10:31

У Червоноградському районі сталась моторошна ДТП, у якій постраждали п’ятеро людей. Рятувальникам довелося використовувати спецобладнання, щоб визволити травмованого водія, який був нетверезим.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Аварія сталася 8 серпня о 16:08 в селі Сілець Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Mazda 3, 32-річний житель Червонограда, не впорався з керуванням транспортним засобом, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем Volkswagen passat під керуванням 27-річного жителя Соснівки.

Внаслідок ДТП біля Червонограда госпіталізували п’ятьох людейВнаслідок ДТП біля Червонограда госпіталізували п’ятьох людей Фото: facebook.com/LVIVDSNS

«Пожежно-рятувальними відділеннями проводились роботи по деблокуванню постраждалого водія легкового автомобіля «Mazda 3» за допомогою спецобладнання. Також проводились роботи з відключення акумуляторних батарей у двох автомобілях та змивання дорожнього полотна від паливно-мастильних матеріалів», – повідомили в ДСНС Львівщини.

Внаслідок зіткнення водій Mazda та його 19-річний пасажир отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Також водій та троє пасажирів Volkswagen passat, усі мешканці Соснівки віком 51, 37 та 29 років у стані різного ступеня важкості госпіталізовано в Червоноградську центральну міську лікарню.

Внаслідок ДТП біля Червонограда госпіталізували п’ятьох людейВнаслідок ДТП біля Червонограда госпіталізували п’ятьох людей Фото: facebook.com/LVIVDSNS

У поліції повідомили, що водій «Мазди» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди було залучено 13 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах