Львів'ян кличуть на толоку для створення нового прихистку для переселенців

Львів'ян кличуть на толоку для створення нового прихистку для переселенців.

Львів'ян кличуть на толоку для створення нового прихистку для переселенців.

Події
10 серпня 2022 16:45

Мешканців Львова запрошують на толоку для створення нового сучасного прихистку для переселенців. Перша загальна Urban-толока відбудеться у Львові 12-14 серпня. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Під час толоки львів'янам пропонують дружньо й під музику навести лад на території у 5700 квадратних метрів. Разом активні містяни приберуть приміщення для майбутнього кемпу для переселенців. Для того, щоб взяти участь у заході, потрібно заповнити форму за посиланням й чекати на дзвінок від адміністратора", - йдеться у повідомленні організаторів.

Львів'ян кличуть на толоку для створення нового прихистку для переселенців. Львів'ян кличуть на толоку для створення нового прихистку для переселенців. Львів'ян кличуть на толоку для створення нового прихистку для переселенців. Львів'ян кличуть на толоку для створення нового прихистку для переселенців.

Майбутній Urban Camp складатиметься з кількох зон На першому поверсі облаштують публічний простір для дітей, відпочинку та ігор, штаб кемпу, а також кухню й пральню. Другий поверх переважно займуть житлові кімнати двох типів: сімейні із двоспальним та двоярусним ліжками, а також «хостельні», з одномісними ліжками. Поруч розмістять загальний простір та душові. 

Львів'ян кличуть на толоку для створення нового прихистку для переселенців. Львів'ян кличуть на толоку для створення нового прихистку для переселенців.

Для дозвілля мешканців, у кемпі планують обладнати внутрішній двір та велику залу — у ній проводитимуть кінопокази, концерти, вистави й різноманітні спортивні заходи. До участі в них залучатимуть не лише мешканців кемпу, а й містян, це допоможе скорішої адаптації та соціалізації тих, кому наразі доводиться будувати життя заново.

Львів'ян кличуть на толоку для створення нового прихистку для переселенців. Львів'ян кличуть на толоку для створення нового прихистку для переселенців.

Відкриття нового сучасного прихистку для осіб, що постраждали від війни, заплановано на початок жовтня. Новий Urban Camp це вже другий прихисток від Street Culture & Urban Reform & Game, який з березня приймає людей у Львові. З весни повз кемп пройшли понад 200 переселенців з точок бойових дій, а наразі там постійно проживають 35 осіб — переважно сім’ї з дітьми. Утім, через те, що кількість людей, які залишились без житла, в Україні збільшується — командою буде облаштоване ще одне більш просторе приміщення для житла. У новому прихистку одночасно зможуть проживати ще 100 мешканців, тобто у тричі більше, ніж зараз. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах