На Львівщині з’явилось 120 нових робочих місць

На Львівщині з’явилось 120 нових робочих місць

На Львівщині з’явилось 120 нових робочих місць Фото:pmg.ua

Події
18 серпня 2022 09:02

В межах програми «єРобота» для підприємців і людей, які вирішили започаткувати власну спробу виділили понад 11 мільйонів гривень. Таким чином на Львівщині з’явилось 120 нових робочих місць. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Згідно з результатами другої хвилі розгляду бізнес-планів учасників урядової програми «єРобота», ухвалено рішення про надання коштів для відкриття або розширення бізнесу прийняли щодо 17 претендентів із Львівщини.

«Від початку дії програми і до 24 липня 2022 року за підсумками перевірки ділової репутації, оцінки бізнес-плану та проведеної співбесіди Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання коштів 49 заявникам із Львівщини. Тобто до 32 отримувачів грантів, котрі у першій хвилі вибороли право скористатися державними коштами, доєдналися ще 17. Таким чином в області буде загалом створено понад 120 нових робочих місць», – повідомив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк.

За його словами, фінансування на загальну суму 11,4 мільйонів гривень після відкриття рахунків отримають 3 юридичні особи, 34 фізичні особи-підприємці та 12 жителів області, котрі тільки планують започаткувати власну справу. 

Більшість з них використають державну підтримку для придбання обладнання, необхідного для ведення господарської діяльності, а дехто закупить сировину та матеріали.

Завдяки реалізації програми «єРобота» на Львівщині розшириться ресторанний бізнес і сфера надання послуг мобільного харчування, зросте виготовлення меблів для офісу та торговельних закладів, виробництво хліба та хлібобулочної продукції, верхнього, трикотажного або в’язаного одягу, аксесуарів, взуття, предметів з деревини, корка, соломки, будівництво житлових та офісних споруд та ін.

Подати заяву на отримання мікрогрантів можна на порталі «Дія». 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах