Львів’яни і переселенці можуть безкоштовно записатися до психолога, психіатра і сексолога

Львів’ян і переселенців кличуть на безкоштовні консультації до психолога, психіатра і сексолога

Львів’ян і переселенців кличуть на безкоштовні консультації до психолога, психіатра і сексолога Фото: Роман Кайман

Події
25 серпня 2022 18:20

У Другому медоб’єднанні Львова запрацював Центр ментального здоров’я, що на вулиці Чупринки, 48. Львів’ян і внутрішньо переміщених осіб тут приймають психолог, лікар-психіатр і лікар-сексолог.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

«Ми розуміємо, яке значення має психічне здоров’я нашого пацієнта. У нас війна, люди страждають від впливу повітряних тривог, а наші воїни на передовій. Війна – це стрес, біль і втрати. Сімейний лікар може розпізнати це і скерувати у Центр ментального здоров’я. Такі центри плануємо відкривати у кожній поліклініці міста», - розповідає начальниця управління охорони здоров’я Львівської міської ради Леся Кобецька.

Львів’ян і переселенців кличуть на безкоштовні консультації до психолога, психіатра і сексологаЛьвів’ян і переселенців кличуть на безкоштовні консультації до психолога, психіатра і сексолога Фото: Роман Кайман

У центрі проводять професійну діагностику стану психіки, цілісний розбір кожної клінічної ситуації, вибір найкращого методу лікування, консультації суміжних спеціалістів, індивідуальну та групову психотерапії, співпрацю з соціальними службами та громадськими організаціями, групові зустрічі для різних категорій населення (вагітних жінок, внутрішньо переміщених осіб).

«Сьогодні у Центрі ментального здоров’я працює психолог, психіатр і сексолог. В майбутньому плануємо розширити центр, є проєкт, де буде і реабілітація», - зазначив керівник Другого медичного об’єднання Львова Андрій Миськів.

Львів’ян і переселенців кличуть на безкоштовні консультації до психолога, психіатра і сексологаЛьвів’ян і переселенців кличуть на безкоштовні консультації до психолога, психіатра і сексолога Фото: Роман Кайман

У центр можна звернутись без скерування, на платній основі, якщо людина не бажає фіксувати своє звернення через сімейних лікарів, називати своє ім’я тощо.

Запис на консультації у Центр ментального здоров’я за телефоном: 093 73 101 79.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах