Названо ймовірну причину обвалу будинку в центрі Львова

Названо ймовірну причину обвалу будинку в центрі Львова.

Названо ймовірну причину обвалу будинку в центрі Львова. Фото: city-adm.lviv.ua.

Події
26 серпня 2022 15:34

У Львівській міській раді назвали ймовірну причину обвалу у будинку в центрі Львова. Інцидент стався сьогодні вночі, 26 серпня, на проспекті Свободи, 23.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Названо ймовірну причину обвалу будинку в центрі Львова.Названо ймовірну причину обвалу будинку в центрі Львова. Фото: city-adm.lviv.ua.

Як розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, ймовірною причиною обвалу є виконання ремонтних робіт у сусідньому будинку на пр. Свободи, 21. Власником цього будинку є ТзОВ «Фрідом Авеню».

Якщо це підтвердиться, то відшкодування збитків і відновлення постраждалого будинку мала б провести ця компанія. Дозвіл на виконання ремонтних робіт у будинку на пр. Свободи, 21 виданий Державною архітектурно-будівельною інспекцією України. Обидва будинки – 21 і 23, є пам’ятками архітектури місцевого значення.

Нагадаємо, за інформацією ДСНС, на проспекті Свободи сталося руйнування трьох квартир з боку внутрішнього дворика: одна квартира зруйнована повністю, дві – частково. Також відбулось повне руйнування двох нежитлових приміщень, загальною площею 80 метрів квадратних. Загалом в будинку є 14 квартир. Всього було евакуйовано 12 людей.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах