На Львівщині арештували земельні ділянки Оксани Марченко вартістю понад 2 мільйони

На Львівщині арештували земельні ділянки Оксани Марченко вартістю понад 2 мільйони

На Львівщині арештували земельні ділянки Оксани Марченко вартістю понад 2 мільйони Фото: Оксана Марченко/Facebook

Події
29 серпня 2022 17:01

На Львівщині арештували три земельні ділянки дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко загальною вартістю понад 2 мільйони гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомляє Служба безпеки України, ці наділи незаконно опинились у власності Оксани Марченко. Наразі триває процедура їх передачі в управління держави.
 
За попередньою інформацією, у 2009 році райдержадміністрація прийняла незаконне рішення безоплатно передати земельну ділянку із державної  власності приватному підприємству. При цьому не було зроблено жодних змін у «Книзі записів про державну реєстрацію державних актів на право власності». 
 
«Згодом підприємці, з метою заволодіти активами «на законних підставах», внесли  завідомо недостовірні відомості в офіційні документи, розбили земельний наділ на 3 окремі ділянки та  оформили їх як власність компанії.  На захопленій таким чином землі, розташованій у туристично привабливому регіоні Стрийщини зловмисники розпочали будівництво об’єктів туристичної інфраструктури», ­– йдеться у повідомленні.
 
З’ясувалося, що кінцевим бенефіціаром вищезгаданої компанії є Оксана Марченко, яка внесена до санкційних списків Ради національної безпеки і оборони України. 

Наразі Сколівський районний суд арештував ці земельні ділянки. Триває процедура передачі арештованих активів в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах