Кількість хворих на коронавірус у Львівській області різко зросла

На Львівщині знову зростає кількість хворих на коронавірус

На Львівщині знову зростає кількість хворих на коронавірус Фото: bigkyiv.com.ua

Події
12 вересня 2022 11:57

На Львівщині продовжує зростати кількість хворих на коронавірус. Минулого тижня інфікованих побільшало на 33%, порівняно із попереднім. На жаль, 10 пацієнтів померли.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Так, за словами генеральної директорки Львівського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України Наталія Тімко-Іванченко. З 5 по 11 вересня, коронавірусну інфекцію лабораторно підтверджено у 1467 мешканців області (у позаминулий тиждень – у 997). Від ускладнень коронавірусної інфекції померло 10 хворих, повідомляє zaxid.net.

«З 5 по 11 вересня проведено 4577 досліджень і отримано 1467 позитивних результатів. Зростання захворюваності – на 33%. 10 хворих, що мали важкі супутні захворювання, померли», – каже Наталія Тімко-Іванченко.

За її словами, зараз найчастіше хворіють невакциновані і ті, хто має лише одну дозу вакцини. Таких понад 70%. Серед хворих є і близько 30% тих, хто має дві дози вакцини, але від моменту вакцинації пройшло більше, ніж півроку.

Хворих на коронавірус значно більше, але ті, у кого захворювання проходить легко, не звертаються по допомогу до лікарів і не потрапляють в офіційну статистику.

Наталія Тімко-Іванченко радить мешканцям області вакцинуватися від коронавірусу, бо вакцинація захищає від важких форм захворювання і гострого перебігу хвороби. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах