Кіт Андрія Садового носитиме ексклюзивну вишиванку

Кіт Андрія Садового носитиме ексклюзивну вишиванку.

Кіт Андрія Садового носитиме ексклюзивну вишиванку. Фото: instagram.com/academy_andretan_official

Події
16 вересня 2022 15:21

Відомий кіт Левчик, який мешкає у Львівській міській раді, зустрічатиме гостей у новій вишиванці від популярного українського дизайнера Андре Тана. Такий подарунок котячий мер Львова отримав після того, як на День Незалежності України не зміг влізти у свою попередню вишиванку. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Перше знайомство Левчика й Андре Тана відбулося через інстаграм у День Незалежності України. Останній у своєму інстаграмі опублікувала сторіс, в якому показала, як найвідоміші тваринки України підготувалися до свята. Згодом Левчик розказав про те, що він трошки погладшав і більше не влазить у свою вишиванку. Тож Академія Стилю та Дизайну Андре Тан вирішила подарувати Левчику ексклюзивну вишиванку.

Кіт Андрія Садового носитиме ексклюзивну вишиванку.Кіт Андрія Садового носитиме ексклюзивну вишиванку. Фото: instagram.com/academy_andretan_official

«Було дуже приємно познайомитись з Котомером Львова. Він зрадів такому стильному патріотичному подарунку та смаколикам. Левчик, як справжня медійна персона, одразу приміряв вишиванку та залюбки позував нам», – коментують представники Академії.

Нагадаємо, що кіт у міській раді з'явився у вересні 2020 року. Його зняли з дерева під вікнами робочого кабінету міського голови Львова Андрія Садового. Пошуки власника не дали результату, адже, як виявилося, це кіт, який гуляє, де йому заманеться та дружить із усіма. Котика залишили у Ратуші, назвавши Левчиком. Тепер він має не лише іменний жетон на шиї, але й власну сторінку в Instagram

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах