У ДТП біля Стрия постраждали чоловік із Донецька та місцевий мешканець — фото

У ДТП біля Стрия постраждали чоловік із Донецька та місцевий мешканець — фото.

У ДТП біля Стрия постраждали чоловік із Донецька та місцевий мешканець — фото. Фото: facebook.com/MVS.LVIV.

Події
21 вересня 2022 09:40

На Львівщині внаслідок потрійної аварії травмовані дві особи. ДТП сталася у вівторок, 20 вересня, у селі Дуліби Стрийського району. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Близько 14.40, на автодорозі «Київ-Чоп», водій автомобіля «Renault Logan», 39-річний вінничанин, здійснив зіткнення з автомобілем «BMW X3» під керуванням 35-річного донеччанина, після чого «BMW X3» здійснив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Amarok», яким керував 61-річний місцевий мешканець.

У ДТП біля Стрия постраждали чоловік із Донецька та місцевий мешканець — фото.У ДТП біля Стрия постраждали чоловік із Донецька та місцевий мешканець — фото. Фото: facebook.com/MVS.LVIV.

У ДТП біля Стрия постраждали чоловік із Донецька та місцевий мешканець — фото.У ДТП біля Стрия постраждали чоловік із Донецька та місцевий мешканець — фото. Фото: facebook.com/MVS.LVIV.

"Внаслідок ДТП водії «BMW X3» та «Volkswagen Amarok» отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні", – повідомили у поліції.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах