Мільйонер із Лондона запропонував біженці зі Львова Софії Каркадим пожити в його будинку

Мільйонер із Лондона запропонував біженці зі Львова Софії Каркадим пожити в його будинку.

Мільйонер із Лондона запропонував біженці зі Львова Софії Каркадим пожити в його будинку.

Події
06 жовтня 2022 10:38

22-річна біженка зі Львова Софія Каркадим, яка, отримавши притулок у будинку подружжя британців Гарнеттів, за 10 днів "відбила" чоловіка у господині, нині знову самотня та отримує численні пропозиції від чоловіків. Про це українка розповіла в ексклюзивному інтерв'ю, в якому повідомила, що, можливо, повернеться додому, після того, як їхні стосунки з британцем Тоні Гарнеттом закінчилися найдраматичнішим чином. Про це пише Daily Mail.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Софія Каркадим сказала, що зараз переживає дуже нелегкий час і досі любить Тоні, але їй уже надходять пропозиції від інших чоловіків. Якийсь мільйонер запропонував їй пожити в його лондонському будинку, але вона поки не погодилася. 

Фото: focus.ua.Фото: focus.ua.

"Можливо, мені доведеться повернутися в Україну, бо я не можу так довго жити. Моя сім'я хоче, щоб я повернулася. Але я не знаю, яким буде моє майбутнє, бо моя країна перебуває у стані війни, і там усе може стати ще гірше. Англія прекрасна і тут живуть хороші люди, я почуваюся тут у безпеці, але мені краще, коли я з Тоні", — сказала Софія.

"Я сказала йому, що більше ніколи не питиму і що ми могли б жити щасливо разом, якби він просто дав мені ще один шанс. Але він відмовився і я не знаю, що робити далі", — розповіла дівчина.

Сам Тоні Гарнетт сказав Софії, що вони не мають жодних шансів на возз'єднання. Молоду українку двічі заарештовували через п'яні сварі, коли вона поводилася агресивно і розмахувала ножем. Поліція попередила її, щоб вона не наближалася до колишнього коханця і не шукала з ним зустрічей.

Фото: instagram.com/sonya_dobrvlsk.Фото: instagram.com/sonya_dobrvlsk.

Колишня дружина Тоні Гарнетта, Лорна, повідомила, що дозволить йому бачитись з дітьми, але разом жити вони не будуть. Сам Тоні намагається знайти роботу й уже отримав купу пропозицій від жінок, які не проти зустрічатися з ним. Серед них навіть моделі.

Нагадаємо, історія української біженки Софії Каркадим і британця Тоні Гарнетта розпочалася кілька місяців тому. Софія приїхала до Британії після початку війни з Росією. Її прийняли у родині Лорни та Тоні. Через деякий час Тоні покинув Лорну, з якою прожив понад 10 років, двох дітей, і почав стосунки із Софією. Однак, невдовзі Тоні Гарнетт покинув і Софію Каркадим. 22-річна українка збирається додому. 

Доповнено: Софія Каркадим повернулася в Україну.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах