Відмовила мільйонеру: українська біженка Софія Каркадим, яка розлучила британця з його родиною, повернулася додому

Відмовила мільйонеру: українська біженка Софія Каркадим, яка розлучила британця з його родиною, повернулася додому.

Відмовила мільйонеру: українська біженка Софія Каркадим, яка розлучила британця з його родиною, повернулася додому. Фото: instagram.com/sonya_dobrvlsk.

Події
07 жовтня 2022 16:48

22-річна біженка Софія Каркадим, про яку писали всі британські таблоїди через те, що вона, отримавши притулок у будинку подружжя британців Гарнеттів, за 10 днів "відбила" чоловіка у господині, повернулася додому. Одна. Українці довелося повернутися після того, як її британський коханий 30-річний охоронець Тоні Гарнетт покинув її. Це сталося після кількох скандалів, коли Тоні навіть довелося викликати поліцію. Про це українка розповіла в ексклюзивному інтерв'ю Daily Mail.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Софія Каркадим розповіла, що, повернувшись додому, побачила похорон українського солдата, який загинув на війні з Росією і була "вся у сльозах".

Із Британії вона виїхала ще в понеділок, і після довгої подорожі на машині, літаку та потязі до Коломиї її зустріла бабуся. Вона пробуде тиждень із нею, перш ніж поїде до Києва, де нині мешкають її мати та сестра.

"Я дуже сумую за Тоні, але я більше не хочу плакати через нього. Хоч збройні сили Російської Федерації все ще в моїй країні, я відчула себе краще, коли потрапила в Україну і змогла говорити рідною мовою", — сказала Софія.

Сам Тоні Гарнетт, який проводив Софію в аеропорт і посадив на літак, заявив, що тему його скандального роману закрито.

Фото: instagram.com/sonya_dobrvlsk.Фото: instagram.com/sonya_dobrvlsk.

Нагадаємо, історія української біженки Софії Каркадим і британця Тоні Гарнетта розпочалася кілька місяців тому. Дівчина приїхала до Британії після початку війни з Росією. Її прийняли у родині Лорни та Тоні. Через деякий час Тоні покинув Лорну, з якою прожив понад 10 років, двох дітей, і почав стосунки із українкою. Однак, невдовзі Тоні Гарнетт покинув і Софію Каркадим. Мільйонер із Лондона запропонував Софії пожити в його будинку, але вона відмовилася.

Додамо, що колишня дружина Тоні Гарнетта, Лорна, повідомила, що дозволить йому бачитись з дітьми, але разом жити вони не будуть. Сам Тоні намагається знайти роботу й уже отримав купу пропозицій від жінок, які не проти зустрічатися з ним. Серед них навіть моделі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах