Суд арештував львів’янина, якого регулярно ловили за кермом під наркотиками

Суд арештував львів’янина, якого неодноразово ловили в неадекватному стані за кермом

Суд арештував львів’янина, якого неодноразово ловили в неадекватному стані за кермом Фото: vgolos.ua

Події
08 жовтня 2022 08:21

Суд арештував на 15 днів відомого 44-річного львів’янина Павла Кудринецького, який неодноразово їздив під дією наркотиків за кермом і вчиняв ДТП. Також його знову позбавили водійських прав на 10 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Згідно з постановою суду, 17 липня пізно ввечері на вулиці Городоцькій патрульні зупинили Павла Кудринецького за кермом Toyota Land Cruiser Prado із ознаками наркотичного сп’яніння – у нього були розширені зіниці, порушення мови та координації рухів. Від перевірки на стан сп’яніння Павло Кудринецький відмовився та не з’явився на засідання суду.

Суддя Залізничного районного суду Ірина Мруць визнала винним Павла Кудринецького та призначила йому 15 днів адміністративного арешту з позбавленням права сідати за кермо на 10 років. При цьому автомобіль у нього не вилучили. Цю постанову можна оскаржити в апеляційному суді.

44-річний Павло Кудринецький відомий у Львові водій-наркоман. Чоловіка позбавили прав вже давно. Його автомобіль розмальовували активісти надписами «наркоман» і «вбивця». Одного разу, він розгулював голяка вулицями Львова і викрикував, що йому спалили «Джип».

Втім, він все одно не полишав свою звичку і вже на іншому авто вчинив ДТП на вулиці Промисловій і втік. Згодом він сам прийшов у патрульну поліцію, щоб забрати своє авто Škoda Octavia з арештмайданчика. Автомобіль йому наразі не повернули, натомість виписали ще три штрафи. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах