Щоб уникнути відключень світла львів'ян закликають економити

Максим Козицький закликав економити електроенергію, щоб уникнути відключень

Максим Козицький закликав економити електроенергію, щоб уникнути відключень Фото: porady.org.ua

Події
07 листопада 2022 09:51

Очільник Львівщини Максим Козицький закликав мешканців економити електроенергію, аби не було примусових відключень. Найбільше обмежити використання електроприладів варто у пікові години. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Очільник області звернувся до мешканців Львівщини та наголосив на важливості економії електроенергії та максимального обмеження її використання у пікові години – з 07:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Графіки погодинних відключень запровадили для 7 областей України, але цього виявилось недостатньо, адже зросло споживання електроенергії у порівнянні з буднями та попередньою суботою. Тому НЕК «Укренерго» дало розпорядження ввести у цих областях аварійні відключення всіх категорій споживачів.

«На Львівщині планових та аварійних відключень немає, але прошу усіх підтримати наших енергетиків та енергосистему, щоб не дійшло до більших обмежень. Надалі важливо економити електроенергію і намагатися максимально обмежити її використання у пікові години навантаження на енергосистему країни – з 07:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00»,- зазначив Максим Козицький.

Він наголосив, що  використання електроенергії в одній області впливає на роботу енергосистеми у всій державі. Енергетики цілодобово працюють над тим, щоб світло було у кожній домівці.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах