Через ДТП біля Львова троє людей потрапили в лікарню – фото

Через ДТП біля Львова троє людей потрапили в лікарню

Через ДТП біля Львова троє людей потрапили в лікарню Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
11 листопада 2022 09:43

У Львівському районі автомобіль зіткнувся з вантажівкою. Водія і пасажирку легкового довелося вирізати з понівеченого автомобіля за допомогою спецобладнання. Внаслідок ДТП троє людей потрапили в лікарню.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Аварія сталася 10 листопада о 11.15 на автодорозі «Тернопіль-Львів» у селі Лавриків Львівського району.

Через ДТП біля Львова троє людей потрапили в лікарнюЧерез ДТП біля Львова троє людей потрапили в лікарню Фото: facebook.com/MVS.LVIV

За інформацією правоохоронців, водій автомобіля Renault Megane, 23-річний житель одного з сіл району, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і здійснив зіткнення з вантажівкою Iveco Eurocargo ML90E22 під керуванням 55-річного мешканця району.

«По прибуттю на місце події, зясувалось, що в автомобілі «Renault Megane» деформованими конструкціями були затиснуті водій, 1999 року народження та пасажирка, 1999 року народження, що знаходилась на передньому сидінні. Рятувальники за допомогою гідравлічних інструментів та ручного лома деблокували травмованих людей та транспортували потерпілих до карети швидкої медичної допомоги», – повідомили в ДСНС Львівщини.

Через ДТП біля Львова троє людей потрапили в лікарнюЧерез ДТП біля Львова троє людей потрапили в лікарню Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Також рятувальники відключили акумуляторні батареї на транспортних засобах.

Внаслідок ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у реанімацію. Окрім нього, у лікарню із травмами різного ступеня важкості доставили ще двох людей.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує обмеження волі на строк до трьох років.

Через ДТП біля Львова троє людей потрапили в лікарнюЧерез ДТП біля Львова троє людей потрапили в лікарню Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах