Племінник мера Бібрки і син старости Стрілок під час п’яного конфлікту на дорозі побили прокурора зі Львова

Племінник мера Бібрки і син старости Стрілок під час п’яного конфлікту на дорозі побили прокурора зі Львова.

Племінник мера Бібрки і син старости Стрілок під час п’яного конфлікту на дорозі побили прокурора зі Львова. Фото: mirtesen.ru/Остап Абрагамець

Події
22 листопада 2022 12:00

Племінник міського голови Бібрки Андрій Люлик і син старости села Стрілки Бібрської громади, колишній працівник СБУ Олег Влах під час дорожнього конфлікту побили прокурора Львівської обласної прокуратури Остапа Абрагамця. Інцидент трапився у Бібрці ще в ніч на 7 листопада, однак про нього стало відомо лише зараз. Про це пише Zaxid.net.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Конфлікт на дорозі стався близько опівночі. Місцеві мешканці розповіли, що нетверезі Олег Влах та Андрій Люлик потрапили у ДТП на автомобілі, врізавшись в електроопору. Внаслідок цього їхній автомобіль заблокував рух дорогою. За якийсь час туди над'їхав прокурор Львівської обласної прокуратури Остап Абрагамець, однак Влах і Люлик відмовились його пропустити. У результаті виникла бійка, під час якої нетверезі чоловіки побили прокурора.

Міський голова Бібрки Роман Гринус підтвердив обставини інциденту за участю його племінника, однак факт ДТП заперечив. «Це сталося близько опівночі. Вони верталися з дня народження, чи то машина їм заглохла, стала поперек дороги. А цей прокурор їхав, вони його не пропускали, між ними виникла конфліктна ситуація», – розповів Роман Гринус.

Зі слів мера Бібрки, поліція уже зверталася в міську раду за характеристиками винуватців бійки. «Поліція приходила, брала характеристики з місця проживання. Племінник позитивно характеризується, до відповідальності не притягався, хіба ще в дитинстві. Працює на роботі», – каже Роман Гринус.

Постраждалий прокурор зняв побої у Бібрській лікарні та написав заяву в поліцію. У поліції Львівщини підтвердили, що ще 7 листопада зареєстрували заяву з цього приводу, кримінальне провадження ведуть за статтею «хуліганство» (ст. 296 ККУ). Суд обрав Олегу Влаху запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а Андрію Люлику – цілодобовий домашній арешт. Окрім того, поліцейські скерували до суду дві адмінстративні справи щодо Андрія Люлика – за пошкодження дорожніх споруд та самовільне залишення місця ДТП. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах