З міської ради Львова звільнили понад 200 працівників

З міської ради Львова звільнили понад 200 працівників.

З міської ради Львова звільнили понад 200 працівників. Фото: Юрій Богун

Події
07 грудня 2022 11:11

У вівторок, 6 грудня, під час засідання сесії депутати Львівської міської ради погодили міський бюджет Львова на 2023 рік. Одним із головних пріоритетів у ньому є підтримка Збройних сил України, зокрема передбачено 500 мільйонів гривень на Програму національного спротиву. Також важливими напрямками залишаються освітня і культурна галузі та забезпечення функціонування критичної інфраструктури. А ось, бюджеті видатки на працівників міськради суттєво скоротили, звільнивши понад 200 працівників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Бюджет має декілька особливостей, адже це бюджет міста в країні, яка у військовому часі. Головним пріоритетом бюджету є виділення 500 мільйонів гривень на підтримку Збройних сил України. Також ми пішли на дуже важливий крок і зменшили у бюджеті видатки, зокрема на працівників Львівської міської ради – скорочено на 10% кількісний склад, тобто понад 200 працівників. Третій дуже важливий аспект – збереження фінансування ключових програм, підтримка освіти, культури. Четвертий аспект – це є важливі програми, які зараз не можуть фінансуватись, згідно з постановою Кабміну, тому що вони не є критичними. Ці програми не будуть фінансуватися, але натомість будуть інші», – розповів перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

За словами директорки департаменту фінансової політики Вікторії Довжик, мета бюджету міста на 2023 рік – забезпечити безперебійне функціонування усіх важливих сфер Львівської МТГ.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах