Смертельна ДТП біля Бродів — надзвичайники показали фото та розповіли подробиці

Смертельна ДТП біля Бродів — надзвичайники показали фото та розповіли подробиці.

Смертельна ДТП біля Бродів — надзвичайники показали фото та розповіли подробиці. Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Події
21 грудня 2022 10:17

У вівторок, 20 грудня, о 12:48 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в Бродах Львівської області зіткнулися два автомобілі. ДТП за участі «ВАЗ 2110» та легкового автомобіля «Mercedes E 220» сталася на автодорозі «Броди-Червоноград». 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли у ДСНС Львівщини, до місця події було направлено рятувальників 10-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Броди. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічних ножиць проводились роботи по деблокуванню двох загиблих та відключено акумуляторну батарею в автомобілі.

"Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув водій автомобіля «ВАЗ 2110», 1989 року народження та пасажир, 1977 року народження та травмовано водійку автомобіля «Mercedes E 220», 1974 року народження та пасажирку, 2008 року народження, яких із травмами легкого ступеня важкості госпіталізовано у Бродівську центральну міську лікарню", - йдеться у повідомленні. 

Смертельна ДТП біля Бродів — надзвичайники показали фото та розповіли подробиці.Смертельна ДТП біля Бродів — надзвичайники показали фото та розповіли подробиці. Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Смертельна ДТП біля Бродів — надзвичайники показали фото та розповіли подробиці.Смертельна ДТП біля Бродів — надзвичайники показали фото та розповіли подробиці. Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах