Під час пожежі у Жовкві врятували чоловіка з немовлям

Під час пожежі у Жовкві врятували чоловіка з немовлям.

Під час пожежі у Жовкві врятували чоловіка з немовлям. Фото: facebook.com/LVIVDSNS.

Події
22 грудня 2022 12:22

У місті Жовкві Львівської області під час пожежі врятували чоловіка з немовлям. Займання виникло на другому поверсі багатоквартирного житлового будинку у середу, 21 грудня. Про це повідомили у ДСНС у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

О 16:50 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Дорошенка, 12Б у Жовкві. 

Як з’ясувалось, на момент пожежі в квартирі знаходився чоловік власниці квартири із їхньою п'ятимісячною дитиною. Вийти з небезпечного приміщення чоловік самостійно не міг, оскільки осередок пожежі знаходився біля вхідних дверей. Пожежа спричинила сильне задимлення.

"До моменту прибуття пожежного підрозділу, чоловік з дитиною на руках знаходився на балконі. За лічені хвилина до місця події прибули вогнеборці Жовква та оперативна група Львівського районного управління. Тож, прибувши на місце події, за допомогою висувної драбини рятувальники на руках спустили дитину з балкону та передали працівникам швидкої допомоги для огляду. Так, як чоловік не зміг спуститись з балкону драбиною, рятувальники вивели його із небезпечного помешкання, наповненого токсичним димом, на свіже повітря та передали працівникам медичної допомоги", - йдеться у повідомленні. 

Під час пожежі у Жовкві врятували чоловіка з немовлям.Під час пожежі у Жовкві врятували чоловіка з немовлям. Фото: facebook.com/LVIVDSNS.

Причини та деталі події з’ясовують правоохоронці. Ймовірно, пожежу спричинив акумулятор, що знаходився в коридорі в шафі-купе.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах