Біля Червонограда під час комендантської години автомобіль в'їхав у дерево, 35-річний водій загинув

Біля Червонограда під час комендантської години автомобіль в'їхав у дерево, 35-річний водій загинув.

Біля Червонограда під час комендантської години автомобіль в'їхав у дерево, 35-річний водій загинув. Фото: facebook.com/LVIVDSNS.

Події
26 грудня 2022 10:01

У селі Полове Червоноградського району Львівської області автомобіль в'їхав у дерево, водій загинув. ДТП сталася у понеділок, 26 грудня, о 04:23. Про це повідомили у ДСНС у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Біля Червонограда під час комендантської години автомобіль в'їхав у дерево, 35-річний водій загинув.Біля Червонограда під час комендантської години автомобіль в'їхав у дерево, 35-річний водій загинув. Фото: facebook.com/LVIVDSNS.

Як йдеться у повідомленні, під час комендантської години водій автомобіля «Opel Astra» не впорався з керуванням, з'їхав із дороги та зіткнувся з деревом. Від отриманих травм 35-річний чоловік загинув на місці трагедії. Аби деблокувати тіло з деформованих конструкцій автівки, рятувальникам довелося застосувати гідравлічні ножиці та гідравлічного розтискача.

"До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучили 8 осіб особового складу та 2 одиниці спецтехніки", - повідомили у ДСНС у Львівській області.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах