У ДТП біля Львова загинув 29-річний чоловік — фото з місця аварії

У ДТП біля Львова загинув 29-річний чоловік — фото з місця аварії.

У ДТП біля Львова загинув 29-річний чоловік — фото з місця аварії. Фото: facebook.com/MVS.LVIV.

Події
26 грудня 2022 11:36

Вранці понеділка, 26 грудня, на трасі Київ-Чоп сталася смертельна ДТП. Легковий автомобіль Audi зіткнувся з вантажівкою MAN. Внаслідок лобової ДТП загинув 29-річний водій легковика. Про це повідомила пресслужба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У ДТП біля Львова загинув 29-річний чоловік — фото з місця аварії.У ДТП біля Львова загинув 29-річний чоловік — фото з місця аварії. Фото: facebook.com/MVS.LVIV.

Аварія сталася близько 06:20 на трасі Київ-Чоп поблизу села Пасіки Зубрицькі Львівського району. За даними поліції, водій автомобіля Audi, 29-річний мешканець Івано-Франківської області, рухаючись у напрямку міста Чоп, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Водій Audi зіткнувся з фурою MAN, якою керував 60-річний львів’янин.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водій легковика помер на місці події.Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах