В озері на Стрийській втопився 27-річний львів'янин

У міському озері втопився 27-річний львів'янин

У міському озері втопився 27-річний львів'янин Фото: facebook.com/Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області

Події
27 грудня 2022 10:47

Біля перехрестя вулиць Стрийської і Наукової у Львові в озері втопився 27-річний львів'янин. Він з двома друзями провалився під кригу. Його приятелям вдалося врятуватися.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Інцидент стався пізно ввечері 26 грудня, коли компанія чоловіків намагалася пройти до ресторану «Реберня», розташованому на березі озера. Усі троє провалилися під лід. Двоє вибралися самостійно, а третій потонув. 

Водолази шукали львів'янина шукали майже дві години, близько 01:00 водолази витягли його тіло з озера. Загиблим виявився 27-річний мешканець Львова, повідомляє zaxid.net.

Один з міцевих телеграм-каналів оприлюднив відео з місця події, де один із врятованих чоловіків розповів подробиці нещасного випадку. За його словами, вони намагалися через озеро пройти до ресторану. Провалилися під лід усі троє, двом вдалося вибратися, а третьому – ні. Ймовірно чоловіки були п'яні, адже думали, що йдуть по асфальту.

«Ми йшли в Реберню, я навіть не знав, що то лід є, я думав, що то асфальт. Ми двоє провалилися повністю, майже по шию, третій – Павло, провалився десь по пояс, я так бачив», – розповів один із потерпілих.

У міському озері втопився 27-річний львів'янинУ міському озері втопився 27-річний львів'янин Фото: facebook.com/Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах