У Львові вщент згоріла квартира в новобудові, врятували 19 людей

У Львові вщент згоріла квартира в новобудові, врятували 19 людей

У Львові вщент згоріла квартира в новобудові, врятували 19 людей Фото: lv.dsns.gov.ua

Події
28 грудня 2022 10:38
Автор: Юрій Богун

У Львові вщент згоріла квартира в новобудові. Пожежа виникла у ніч на 28 грудня. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

28 грудня о 03:22 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Тернопільській, 21Е. Займання виникло в одній із кімнат у квартирі на сьомому поверсі дев'ятиповерхівки.

За словами надзвичайників, пожежа швидко поширилась в квартирі, на момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон квартири вже вибивалось полум’я. Через щільне задимлення сходова клітина заповнилась токсичними продуктами горіння.

У Львові вщент згоріла квартира в новобудові, врятували 19 людейУ Львові вщент згоріла квартира в новобудові, врятували 19 людей Фото: lv.dsns.gov.ua

Тож, рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до проведення робіт з порятунку мешканців. Загалом було евакуйовано 19 людей, із них чотири дитини.

О 04:09 пожежу локалізовано та о 04:14 ліквідовано.

Як з’ясувалось на місці, 30-річний власник помешкання разом із дружиною, самостійно покинули приміщення до прибуття вогнеборців. Внаслідок пожежі чоловік отримав опіки рук, його госпіталізували.

"Внаслідок пожежі знищено квартиру повністю та речі домашнього вжитку на площі 70 квадратних метрів. Також пошкоджено облицювання стін під'їзду на площі 150 квадратних метрів та  віконні рами на 8-му та 9-му поверсі", - йдеться у повідомленні.

Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах