В обміннику у центрі міста намагалися обдурити львів'янку

В обміннику у центрі Львова намагалися обдурити львів'янку

В обміннику у центрі Львова намагалися обдурити львів'янку Фото: day.kyiv.ua

Події
30 грудня 2022 09:03

В одному з обмінників в центрі Львова намагалися обдурити 28-річну львів'янку. В жінки забрали долари, але гривні не дали, пояснивши, що гроші їй відправили на електронний гаманець. Вона одразу ж викликала поліцію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у поліції, у вівторок, 27 грудня, на гарячу лінію звернулася 28-річна жінка і повідомила, що її обдурили в обміннику на вулиці Гнатюка. За словами жінки, працівниця обмінника забрала у неї 11 тисяч 300 доларів, а гривні не віддала.

«Заявниця запланувала обміняти долари США на гривні та знайшла адресу обмінника на тематичному форумі в інтернеті. Наступного дня вона прийшла з грошима до пункту обміну. Працівниця забрала у неї 11 300 доларів США, однак готівку в гривнях заявниці не віддала. Сказала, що гроші відправлені на її електронний гаманець. Проте в жінки немає жодного електронного гаманця і, за її словами, жодних номерів банківських рахунків вона співробітникам обмінника не надавала», – повідомили у поліції.

Поліцейські одразу ж провели в обміннику обшук, під час якого вилучили комп’ютери, робочі записи та гроші. Почалося досудове розслідування, призначені необхідні експертизи. Поліція встановлює обставини події та причетних до шахрайства осіб, кримінальне провадження вже відкрите.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах