Патрульні зупинили 23-річного львів’янина з посвідченням водія, виданим на жінку

Патрульні зупинили 23-річного львів’янина з посвідченням водія, виданим на жінку.

Патрульні зупинили 23-річного львів’янина з посвідченням водія, виданим на жінку. Фото: facebook.com/lvivpolice

Події
10 сiчня 2023 17:19

У Львові патрульні виявили у львів'янина посвідчення водія, видане на жінку. Як зізнався 23-річний хлопець, він купив документ, бо його посвідчення вилучили ще п’ять років тому за порушення. Про це повідомили у Патрульній поліції у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
Як йдеться у повідомленні, інцидент трапився 9 січня на вулиці Городоцькій. Патрульні зупинили автомобіль Audi 80 за порушення правил дорожнього руху. 23-річний чоловік надав для перевірки посвідчення водія, але, як виявилося, у базі даних документ зареєстрований на 42-річну жінку.

Патрульні зупинили 23-річного львів’янина з посвідченням водія, виданим на жінку.Патрульні зупинили 23-річного львів’янина з посвідченням водія, виданим на жінку. Фото: facebook.com/lvivpolice

«Чоловік пояснив цю ситуацію тим, що придбав це посвідчення водія через інтернет за 5 тисяч гривень. З’ясувалося, що у 2018 році чоловіка позбавили прав за нетверезу їзду. Посвідчення вилучили, а коли минув рік покарання, чоловік не відновив документ», – повідомили у патрульній поліції Львова.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Попередня кваліфікація – за ч. 4 ст. 358 ККУ (використання завідомо підробленого документа).

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах