Скандал: головного патрульного Львівщини відсторонили через незвичайний подарунок нареченій

Скандал: головного патрульного Львівщини відсторонили через подарунок нареченій.

Скандал: головного патрульного Львівщини відсторонили через подарунок нареченій. Фото: скріншот із відео facebook.com/Львів без заторів

Події
22 сiчня 2023 20:57

Керівництво департаменту патрульної поліції України відсторонило від роботи начальника управління патрульної поліції Львівщини Романа Пилипенка. Приводом до цього стало поширене в мережі відео, на якому Пилипенко дарує своїй нареченій, працівниці Львівської облради Василині Софранюк (Федюк) перепустку на проїзд автомобілем у пішохідну зону на площі Ринок у Львові.  Про це повідомили у патрульній поліції України сьогодні, 22 січня. Читайте всі новини Львова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«За вказаними обставинами, керівництвом департаменту патрульної поліції прийнято рішення про відсторонення начальника управління патрульної поліції у Львівській області від виконання службових обов’язків. Призначено службове розслідування», – йдеться в повідомленні.

Відео, на якому видно, як головний патрульний Львівщини Роман Пилипенко дарує коханій у подарунок перепустку для проїзду пішохідною площею Ринок Василина Софранюк (Федюк) поширила в Instagram. Воно викликало шквал обурення у юзерів.

«Перепустка на площу Ринок на мій Mercedes», – вигукує вона, розпакувавши подарунок, і кидається цілувати начальника управління патрульної поліції Львівщини. Опісля жінка демонструє свою перепустку.

Зазначимо, що право на таку перепустку мають лише мешканці, зареєстровані на площі Ринок, а також підприємці – власники транспортних засобів категорії «Г», яким надається право в’їзду на платній основі для розвантаження товарів, продуктів, будівельного сміття тощо.

Додамо, що Роман Пилипенко очолює патрульну поліцію Львівщини з червня 2017 року. А Василина Софранюк працює у Львівській облраді головною спеціалісткою відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва, також є помічницею депутата від «Європейської солідарності» Андрія Думи.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах