За п’яну їзду в центрі Львова прокурора позбавили водійських прав

За п’яну їзду в центрі Львова прокурора позбавили водійських прав.

За п’яну їзду в центрі Львова прокурора позбавили водійських прав. Фото: usionline.com

Події
09 лютого 2023 10:59

Прокурора Львівської обласної прокуратури Володимира Рубцова оштрафували на 17 тисяч гривень і позбавили на рік водійських прав за керування автомобілем у стані сп’яніння. Постанова Галицького районного суду Львова щодо п’яного водія прийнята ще 6 грудня, однак саме зараз стало відомо, що йдеться про працівника Львівської обласної прокуратури Володимира Рубцова, пише Zaxid.net. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За матеріалами справи, патрульні зупинили нетверезого водія BMW 528XI у червні 2022 року увечері на перехресті вулиці Краківської – площі Ярослава Осмомисла у центрі Львова. При цьому водій відмовився від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння на місці та від медосвічення в медичному закладі. Після цього на нього склали адмінпротокол за керування у стані сп’яніння (ч. 1 ст. 130 КУпАП).

Суд визнав прокурора винним у керуванні транспортним засобом у стані сп’яніння та покарав штрафом у 17 тисяч гривень та позбавив водійських прав на один рік. На це рішення винуватець подав апеляцію, тому воно ще не набрало законної сили.

За п’яну їзду в центрі Львова прокурора позбавили водійських прав.За п’яну їзду в центрі Львова прокурора позбавили водійських прав. Фото: zaxid.net.

За інформацією на сайті Львівської обласної прокуратури, Володимир Рубцов працює заступником начальника відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні досудового розслідування та підтриманням обвинувачення.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах