Оренда квартири у Львові на тривалий термін: що пропонують власники і які ціни

Оренда квартири у Львові на тривалий термін: що пропонують власники і які ціни.

Оренда квартири у Львові на тривалий термін: що пропонують власники і які ціни. Фото: Юрій Богун.

Події
21 лютого 2023 07:38

Порівняно з аналогічним періодом минулого року, ціни на тривалу оренду квартир у Львові у лютому 2023 року суттєво знизилися. У першу чергу це сталося через зниження попиту. Так, якщо торік в останній місяць зими у місті Лева було заброньовано майже все доступне на ринку житло, то зараз варіантів є безліч. Розповімо про те, скільки коштує орендувати квартиру на тривалий термін у Львові у лютому 2023 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На платформі онлайн-оголошень Olx є понад тисячу варіантів помешкань для тривалої оренди. Найдешевші пропозиції — від 3 тисяч гривень. Звісно, за ці гроші не варто чекати чогось особливого. Як правило, за таку суму власники пропонують квартиру, площею близько 20 метрів квадратних, у старій кам'яниці, з пічним опаленням і вбиральнею на вулиці. 

Оренда квартири з власним туалетом, а також ванною кімнатою і окремою кухнею, але "радянським" ремонтом — від 6 тисяч гривень. Така ж, але двокімнатна — від 8 тисяч гривень.

Орендувати на тривалий термін хорошу однокімнатну квартиру Львові можна за 10-12 тисяч гривень. Це буде помешкання у новобудові з ремонтом, меблями та побутовою технікою. Двокімнатна такого ж класу обійдеться у 14-16 тисяч гривень. Трикімнатна — 18-22 тисячі гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах