У Львові пожежники виявили мертвого чоловіка

У Львові пожежники виявили мертвого чоловіка

У Львові пожежники виявили мертвого чоловіка Фото: lv.dsns.gov.ua

Події
07 березня 2023 09:50
Автор: Юрій Богун

На пожежі в квартирі чотириповерхового житлового будинку вогнеборці врятували двох людей та собаку, також виявили загиблого чоловіка. Про це сказано у повідомленні Головного управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

6 березня о 17:15 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу у Львові на вулиці Хмельницького. Пожежа виникла в квартирі на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику через пожежу в квартирі вся сходова клітка була заповнена продуктами згорання. Вогнеборцям довелось працювати у спеціальних засобах захисту органів дихання та зору.

На другому поверсі будинку, через сильне задимлення, люди не могли самостійно вийти на свіже повітря та кликали на допомогу, тож вогнеборці встановили висувну драбину та врятували чоловіка й жінку. Також рятувальники на руках винесли на вулицю собаку, якого було виявлено на другому поверсі будинку та передали власниці.

Під час проведення робіт з ліквідації пожежі в квартирі де виникло загорання вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка. Загиблим виявився чоловік 1970 року народження.

Також на пожежі травмовано чоловіка 1973 року народження, якого в стані середньої важкості медики госпіталізували в лікарню Святого Луки Львова.

О 17:30 вогнеборці локалізували пожежу, та о 17:35 ліквідували.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах