У львів’янина конфіскували автомобіль за несплату 76 штрафів

У львів’янина конфіскували автомобіль за несплату 76 штрафів.

У львів’янина конфіскували автомобіль за несплату 76 штрафів. Фото: city-adm.lviv.ua.

Події
14 березня 2023 14:42

За несплату 76 штрафів у львів’янина конфіскували автомобіль. У власника є місяць, щоб сплатити штрафи, або його автомобіль виставлять на відкриті торги з продажу майна. Про це повідомив керівник управління безпеки міста Львівської міської ради Максим Смілевський. Читайте всі новини Львова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За несплату рекордної кількості штрафів за паркування у львів’янина конфіскували його автомобіль марки Peugeot. Менш ніж за рік водію виписали 76 штрафів – і жоден з них досі не сплачений.

«З червня минулого року водій не сплатив жодного із 76 штрафів на загальну суму 22,5 тисячі гривень. Зараз ця сума значно зросла, оскільки, якщо водій-порушник не сплачує впродовж 10 днів, то розмір штрафу подвоюється. Крім того, він зростає, якщо до стягнення залучені органи примусового виконання рішень. На сьогодні щодо цього водія відкрито 56 виконавчих проваджень із примусового стягнення на суму 59 тисяч гривень», – розповів Максим Смілевський.

Він додав, що якщо людина сплатить штрафи, винагороду виконавця та витрати виконавчого провадження, то зможе повернути своє авто, однак також має додатково оплатити ще й послуги евакуатора та зберігання автомобіля на штрафмайданчику. Як зазначив приватний виконавець виконавчого округу Львівської області Ігор Білецький, у власника авто є місяць, щоб сплатити штрафи, або його автомобіль виставлять на відкриті торги з продажу майна.

За словами Максима Смілевського, зараз у Львові на примусовому виконанні перебувають постанови про стягнення штрафів зі 116 правопорушників, які мають від 10 до 68 неоплачених штрафів за неналежне паркування на загальну суму 1,3 мільйона гривень.

Загалом, з початку року за порушення правил зупинки, стоянки та паркування інспектори з паркування виписали 58,5 тисячі штрафів на суму майже 22 мільйона гривень. Майже половина з них – за неоплату послуг платного паркування на суму 5,5 мільйона гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах