19-річний мешканець Львівщини продав харків'янину пластилін, видаючи його за IPhone 13

19-річний мешканець Львівщини продав харків'янину пластилін, видаючи його за IPhone 13.

19-річний мешканець Львівщини продав харків'янину пластилін, видаючи його за IPhone 13. Фото: facebook.com/Поліція Львівської області.

Події
16 березня 2023 15:39

Мешканець Яворівського району ошукав харків’янина, продавши йому пластилін замість IPhone 13. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Львівської області. Читайте всі новини Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

19-річний зловмисник розмістив в інтернеті оголошення про продаж мобільного телефона. Його ціна становила майже 30 тисяч гривень. На це оголошення відгукнувся 44-річний клієнт із Харкова. Чоловік перерахував всю суму, втім замість очікуваного телефона отримав пластилін. Він був запакований у фірмову коробку з-під IPhone 13, яка мала заводську пломбу. Як тільки потерпілий зрозумів, що попався на гачок шахрая, відразу звернувся у поліцію.

Зловмисника викрили оперативники Львівщини. Тепер підозрюваного у шахрайстві судитимуть. Ошуканцю загрожує обмеження волі на строк до трьох років.

Працівники поліції наголошують, що купуючи товари в Інтернеті, слід бути особливо пильними та не здійснювати передоплати, якщо оголошення викликає навіть найменший сумнів. Якщо ж зрозуміли, що вже стали жертвою шахрая, негайно заблокуйте банківську картку та зверніться до правоохоронців.



Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах