Востаннє бачили на дачі: восьму добу тривають пошуки відомого львівського лікаря Ігоря Гайдука — що відомо

Востаннє бачили на дачі: восьму добу тривають пошуки відомого львівського лікаря Ігоря Гайдука — що відомо.

Востаннє бачили на дачі: восьму добу тривають пошуки відомого львівського лікаря Ігоря Гайдука — що відомо. Фото: facebook.com/ihor.hayduk.5

Події
31 березня 2023 16:53

Триває восьма доба пошуків відомого львівського лікаря Ігоря Гайдука. Чоловік у п'ятницю, 24 березня, вийшов з дому у Львові та не повернувся. Під час пошуків з'ясувалося, що лікар поїхав на дачу в село Бордуляки, де поліцейські знайшли його одяг. Як повідомили у в Головному управлінні Нацполіції Львівської області, станом на п'ятницю, 31 березня, Ігоря Гайдука досі не знайшли.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що 69-річний Ігор Гайдук вийшов з дому близько 9 ранку та зник. Рідні Ігоря Гайдука написали заяву до поліції, окрім того, до пошуків чоловіка залучені волонтери з організації SARVA.

Востаннє бачили на дачі: восьму добу тривають пошуки відомого львівського лікаря Ігоря Гайдука — що відомо  фото 1Востаннє бачили на дачі: восьму добу тривають пошуки відомого львівського лікаря Ігоря Гайдука — що відомо фото 1

Про зниклого відомо, що у нього худорлява тілобудова, чорне з сивиною волосся та чорно-сива борода. Вищий від середнього зросту. Світло-карі очі. Був одягнений у фіолетову подовжену куртку, сині джинси або вельветові бежеві штани. Особливі прикмети — шрами на колінах внаслідок операції.

Правоохоронцям відомо, що востаннє чоловіка бачили на дачі в Золочівському районі 24 березня близько 16:00. Там у будинку знайшли речі чоловіка, у яких він вийшов із дому у Львові — куртку, чоботи та порожній рюкзак. Правоохоронці допускають, що зниклий переодягнувся в інший одяг, ймовірно темного кольору. Документи та телефон чоловік також залишив.

Родина Ігоря Гайдука пообіцяла винагороду 100 тисяч гривень тому, хто допоможе його розшукати. Зв’язок – через національну поліцію за телефоном 102 або 0630794883.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах